text.skipToContent text.skipToNavigation

Tweevoudig winnaar van een Dutch Industrial Suppliers and Customer of the Year Award (DISCA)


In 2007 won itsme, toen nog Ehrbecker Schiefelbusch geheten, de DISCA in de categorie Value Added Reseller. Vele finales later was het weer prijs: in 2021 werd itsme uitgeroepen tot winnaar in de categorie Best Parts & Process Supplier!


Als Nederlands familiebedrijf staat itsme al meer dan 100 jaar voor innovatieve techniek, distributie en de wil om u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen: Making You Succeed! Wij zijn blij dat dit door klanten en toeleveranciers wordt erkend en gewaardeerd. Minstens even heuglijk is het feit dat deze blijken van waardering zich over een langere periode uitstrekken. In de tussentijd is itsme steeds een ‘vaste finalist’ geweest. Een duidelijk teken dat itsme ook in roerige tijden zichzelf is gebleven: “een betrouwbare partner” volgens het juryrapport van DISCA’21.


Link Magazine, het managementsblad over samenwerking tussen bedrijven, organiseert sinds 2002 de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards. De DISCA zijn een instituut in de Nederlandse industrie. Bedrijven kunnen zich niet zelf voordragen, zij moeten worden genomineerd door hun klanten of toeleveranciers. Daarom is een nominatie op zich al een belangrijke vorm van erkenning.


Tijdens het jaarlijkse DISCA-event worden nu drie awards uitgereikt. De categorieën zijn: Best Customer, Best Knowledge Supplier en Best Parts & Process Supplier. Deze laatste categorie werd in 2020 ingesteld naar aanleiding van de toeleverproblemen die uitbesteders dat jaar ondervonden. De prijs beloont toeleveranciers die zich ook in moeilijke tijden een betrouwbare partner tonen.

In 2021, ook een moeilijk jaar, waren ruim 300 bedrijven voorgedragen door 175 toeleveranciers in de industrie. Na een spannende finale bleef itsme de vier andere finalisten voor in de categorie Best Parts & Process Supplier. Daarmee won itsme, veertien jaar na de eerste, zijn tweede DISCA. In de tussenliggende jaren was itsme een vaste waarde in de finale (en dat hopen we ook de komende jaren te zijn). Een onderneming die de finale van de DISCA haalt, is volgens Link Magazine “een top-toeleverancier of top-uitbesteder.” Ook de reeks finaleplaatsen is voor ons dus op zich al iets om trots op te zijn.
 

Betrouwbaar door de jaren heen

In 2007 werd de Demand Chain Navigator ingezet om de meerwaarde van de genomineerden objectief in kaart te brengen. Een jury van klanten loofde het brede technische productenpakket, het vinden van speciale artikelen op klantaanvraag, de transparante tariefstructuur, het ontzorgen van klantprocessen en de gedreven klantgerichtheid in de verschillende vestigingen van Ehrbecker Schiefelbusch.


Onder een nieuwe naam en met een nieuwe generatie aan het roer, won het bedrijf in 2021 opnieuw de harten van de jury. De leden oordeelden dat itsme goed presteert in betrouwbaarheid, begrip van de klant, snelheid en alertheid, technische ondersteuning, meedenken met snelgroeiende klanten, openheid en eerlijkheid, duidelijke communicatie via een vast aanspreekpunt, correcte levering, verbinden van mensen en partijen en een goede digitalisering. 


Wij willen onze partners, leveranciers, werknemers, de jury’s, relaties en vooral natuurlijk onze klanten bedanken voor de steun en de grote waardering door de jaren heen! Het toont ons dat wij op de goede weg zijn en het motiveert ons om voor al onze relaties nog een stap extra te zetten!
 

Ontdek hieronder wat wij te bieden hebben en wat ons onderscheidt. Zoek en vind een product in onze uitgebreide e-catalogus. Schrijf u in voor een training van Industrial Automation. Of stel ons gewoon een vraag!

Oplossingen 


itsme is een onafhankelijke specialist met kennis van industriële processen. We kijken vooruit, anticiperen op uw behoeften en navigeren u succesvol langs uitdagingen op het gebied van industriële automatisering. Onze oplossingen zijn gestoeld op bewezen expertise en jarenlange ervaring met nationale en multinationale bedrijven.

Een succesvolle implementatie van onze oplossingen is verzekerd, omdat zij volledig zijn afgestemd op onze producten en diensten. Ondersteund door beproefde methodieken en tools helpen onze oplossingen u om de omzet te verhogen, risico te verminderen en kosten te verlagen.

Webplatform


Het webplatform van itsme heeft een e-catalogus met meer dan 1,5 miljoen producten voor industrie en machinebouw. Maar u zult er ook veel op maat gemaakte functionaliteiten vinden voor uw dagelijkse werk. Zoals: duidelijke overzichten van uw bestellingen, leveringen, facturen en zelfs offertes. Hierdoor kunt u uw huidige status op elk gewenst moment, 24 uur per dag bekijken. En, altijd realtime!


Zelfbediening

Als toonaangevende technische dienstverlener biedt itsme u ook de mogelijkheid om uw eigen productgegevens te beheren. En uw logistieke instellingen zoals afleveradressen, vaste afleverdagen, volledige afleveringen enzovoort. Met individuele bestellijsten en ‘snel bestellen’ kan bovendien uw bestelproces in ons systeem worden vereenvoudigd.



Meer informatie? Lees verder via het inhoudsblok 'Webplatform' hiernaast.

Meteen een account aanmaken? Klik hier

Webplatform
Het webplatform van itsme biedt een e-catalogus met meer dan 2 miljoen producten voor industrie en machinebouw. Maar u zult ook veel op maat gemaakte functionaliteiten vinden voor uw dagelijkse werk, zoals: duidelijke overzichten van uw bestellingen, leveringen, facturen en zelfs offertes. Hierdoor kunt u uw huidige status op elk gewenst moment en 24 uur per dag bekijken. Altijd in realtime!
Lees hier verder


Thema's en trends

itsme heeft oog voor de trends van deze tijd. Samen met onze partners hebben wij de meest actuele trends ondergebracht in een aantal thema’s: Safety FirstSmart Savings en Fast Forward.


Het thema Safety First is voor ieder bedrijf relevant. Hoe ga je om met veiligheidsrisico's op de werkvloer? Hoe minimaliseer je deze risico's? Antwoorden hierop vind je op de Safety First-pagina. Daar kun je ook onze webinars -- bijvoorbeeld over machineveiligheid, de noodstopknop of cybersecurity -- terugkijken.


Smart Savings draait om duurzaam investeren. Op dit moment bieden we de itsme FactoryScan aan. Door middel van deze scan denken onze itsme Solutionsafdelingen met je mee over het lifecycle-management van verschillende onderdelen. 

Wil je weten hoe lang jouw frequentieregelaars en Siemensonderdelen nog meegaan. Hoe je een planning kan maken om deze op termijn, zonder downtime, te vervangen? itsme Industrial Automation helpt je met deze vragen. 

Binnenkort toe aan vervanging van je verlichting? Door nieuwe EU-wetgeving worden de meeste types van de klassieke TL-buis niet meer geproduceerd. itsme Lighting Technology weet wat de nieuwste en beste alternatieven zijn.


Geïnteresseerd in de FactoryScan? Bekijk de Smart Savings-pagina voor meer informatie.
 
Met Fast Forward richten we ons op de maakindustrie. Hoe produceer je beter en efficiënter? Volg onze webinars binnen Fast Forward en kom erachter! 
 

SafetyFirst
De SafetyFirst-webinars, -campagnes en -nieuwsartikelen zijn erop gericht om jouw fysieke en digitale werkomgeving veiliger en gezonder te maken. Dit bevordert zowel het werkplezier als de arbeidsproductiviteit.
Naar de SafetyFirst-pagina!
SmartSavings
Wie wil niet bijdragen aan een duurzame wereld? Het enthousiasme verdampt echter naarmate dit meer kost. Met SmartSavings brengt itsme daarom innovaties onder de aandacht die groen zijn én snel beparingen opleveren.
Naar de SmartSavings-pagina!
FastForward
itsme houdt je op de hoogte van tijdbesparende oplossingen, ontwikkeld door onze eigen ondersteunende afdelingen, fabrikanten en partners. Oplossingen om tijd te vriend te houden. Elk verspild uur is er één teveel.
Naar de FastForward-pagina!
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

  • NEWS
    22 apr. 2024
    Rittal - VR-sokkel
    Duik in de wereld van het VX-sokkel plintsysteem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie. Ervaar de evolutie van jouw werkruimte vandaag nog! Rittal streeft ernaar zijn producten voortdurend te verfijnen en te verbeteren. Als onderdeel van dit proces is het VX-sokkel plint systeem opnieuw ontworpen is dit product sinds 1 maart 2024 verkrijgbaar.
    Lees verder
  • NEWS
    22 apr. 2024
    Siemens - SINAMICS G220 frequentieregelaar nu ook in IP55
    Naast de eerder vrijgegeven IP20 variant van de SINAMICS G220 frequentieregelaar, is nu ook de IP55 versie van deze innovatieve regelaar leverbaar. Deze uitvoering is standaard voorzien van gecoate printplaten waarmee de regelaar ook buiten de schakelkast goed bestand is tegen agressieve invloeden in een zwaar industriële omgeving. Optioneel kan ook een op de behuizing gemonteerde werkschakelaar worden geleverd waarmee zonder overige externe componenten een veilige afschakeling van de spanning wordt gegarandeerd.
    Lees verder
  • NEWS
    19 apr. 2024
    News - Fluke - 87-V digitale multimeter
    Dankzij technologische vooruitgang kunnen nu nauwkeurige elektrische metingen worden uitgevoerd tijdens installatie en onderhoud met behulp van een digitale multimeter (DMM), waardoor technici problemen kunnen diagnosticeren die tot voortijdige uitval leiden.
    Lees verder
  • NEWS
    17 apr. 2024
    Pilz - PSENmlock mini en PSENslock 2
    Bij de beveiliging van afschermingen moet er afhankelijk van de toepassing rekening worden gehouden met de meest uiteenlopende factoren, zoals het hek type, de desbetreffende inbouwsituatie en het specifieke gebruik. Pilz breidt hiervoor zijn assortiment op het gebied van veiligheidsvergrendelingen uit met meteen twee nieuwe sensoren: PSENmlock mini voor ruimte kritische toepassingen en PSENslock 2
    Lees verder