text.skipToContent text.skipToNavigation

Schneider Electric Training


Schneider Electric training omvat training zowel in nieuwe producten of systemen als in bestaande automatiseringssystemen. Het is een uitdaging om onderwijs te bieden met de juiste balans tussen theorie en praktijk, en op het juiste niveau, zodat rekening wordt gehouden met de dagelijkse zakelijke en technische opleiding van de deelnemer. Onze ervaring en ervaren trainers zijn in staat om deze uitdaging aan te gaan.

itsme biedt praktijkgerichte en vraaggerichte Schneider Electric-trainingsprogramma's. De Schneider Electric-trainingsprogramma's zijn gebaseerd op onze erkende ervaring met de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het onderhoud van industriële machines en apparatuur.

itsme biedt praktijkgerichte en interactieve Schneider Electric-trainingen in ons trainingscentrum in Raamsdonkveer. En uiteraard kunnen we ook een "in-house" training bij u ter plaatse houden. Daarnaast bieden we ook trainingen op maat, afgestemd op uw vereisten. Vraag het onze experts!

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

SE-FREQ - Schneider Electric Altivar frequentieregelaars
Na deze cursus bent u in staat om Schneider Electric frequentieregelaars toe te passen, te programmeren en te onderhouden.
lees hier verder