text.skipToContent text.skipToNavigation

Automatiseringssystemen van Siemens


De eisen aan moderne machines en installaties groeien gestaag in alle industrieën. Met de automatiseringssystemen van Siemens kunt u alle vereisten dekken en profiteren van maximale efficiëntie, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.
 

Consistent en efficiënt

Het schaalbare portfolio van de SIMATIC-familie zorgt voor een optimale oplossing voor elk toepassingsgebied. Profiteer van de 'end-to-end' benadering van SIMATIC: samen met geïntegreerde engineering oplossingen in de TIA-portal kunt u uw kosten en time-to-market verminderen.

itsme biedt verschillende Siemens-trainingscursussen voor beginners en gevorderden.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens Step7 Classic
STEP 7 is de software voor het programmeren van programmeerbare logische controllers PLC van de SIMATIC S7-familie van Siemens en is de opvolger van STEP 5 voor de SIMATIC S5-controllers. Vanwege het wijdverspreide gebruik van SIMATIC-controllers \(PLC en PC-gebaseerde controllers\), is STEP 7 een quasi standaard geworden in Duitsland en concurreert met andere programmeertools die ook op IEC 61131-3 zijn gebaseerd.
Lees hier verder
Siemens TIA Portal
Het volledig geïntegreerde automatiseringsportaal 'TIA Portal' biedt u onbeperkte toegang tot ons complete assortiment van gedigitaliseerde automatiseringsservices, van digitale planning en geïntegreerde engineering tot transparante bediening.
Lees hier verder
Siemens Frequentieregelaars
Met de SINAMICS-inverterfamilie kunt u elke afzonderlijke aandrijftaak in het laagspannings-, middenspannings- en DC-spanningsbereik oplossen. Van de Siemens-frequentieregelaar tot motoren en bedieningselementen, alle aandrijfcomponenten zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen eenvoudig in uw bestaande automatisering worden geïntegreerd. Met SINAMICS bent u klaar voor digitalisering. U profiteert van zeer efficiënte engineering met een verscheidenheid aan hulpmiddelen voor de gehele productontwikkeling en het productieproces. En u bespaart ook ruimte in uw schakelkast - dankzij geïntegreerde veiligheidstechnologie.
Lees hier verder
Siemens Step5
STEP 5 is de programmeersoftware voor de programmeerbare logische controllers Simatic S5 van Siemens. Siemens stopte deze software op 1 oktober 2005, omdat de Simatic S5 niet meer wordt ontwikkeld. S5 wordt gevolgd door Simatic S7 met de STEP 7-programmeersoftware. Met STEP 5 kunnen gebruikersprogramma's worden gemaakt voor alle Simatic S5 programmeerbare controllers.
Lees hier verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

 • NEWS
  7 dec. 2020
  Siemens SENTRON
  Het in de gaten houden van het energieverbruik biedt op tal van niveaus voordelen: Naast kostenbesparingen door een geoptimaliseerd verbruik, zorgt de bewaking van de elektriciteitsnetten en de stroomkwaliteit in infrastructuren en industriële installaties voor een grotere betrouwbaarheid. Tegelijkertijd verhoogt de systematische energiemonitoring het bewustzijn over het werkelijke stroomverbruik en is daarom ook een belangrijke voorwaarde voor meer energie-efficiëntie.
  Lees verder
 • NEWS
  7 feb. 2020
  Siemens Siplus
  De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
  Lees verder
 • NEWS
  1 dec. 2019
  Siemens Sitop
  Siemens brengt een nieuwe productlijn van bijzonder krachtige en robuuste voedingen op de markt: De apparaten in de SITOP Power PSU6200-serie kunnen voor tal van doeleinden worden gebruikt en bieden uitgebreide functies voor gerichte diagnostiek, snelle installatie en betrouwbare werking.
  Lees verder
 • NEWS
  18 mrt. 2020
  Siemens Simatic RTU
  Met de remote terminal units van SIMATIC monitort u de meest afgelegen meetpunten perfect vanaf afstand. En dat sinds kort in nog meer verschillende IoT- en lagestroomtoepassingen, dankzij de firmware-update naar V4.0 voor de RTU3000C-familie, én RTU3041C, de nieuwste telg uit dat portfolio. Een future proof remote terminal unit, door vele nieuwe productfeatures.
  Lees verder