text.skipToContent text.skipToNavigation

Lasergestuurd, snel en perfect uw kasten bewerken


Onze bewerkingsservice biedt u hoogwaardige mechanische bewerkingen, montages en afwerken voor al uw type kasten. U kunt onze bewerkingsservice inzetten voor seriebewerkingen én ook voor enkelstuksbewerkingen! Dit zorgt ervoor dat u uw processen kunt vereenvoudigen, u geen faalkosten meer heeft en u uw medewerkers optimaal kunt inzetten. De behuizingen worden exact volgens uw ontwerp voorbewerkt en in elke gewenste kleur professioneel afgelakt en precies op tijd bij u geleverd. Zo bent u verzekerd van de meest efficiënte assemblageprocessen.

​​​​​​​

Kies uw bewerking en bepaal uw kleur

De calculatietool wordt mogelijk gemaakt door Rittal en itsme. Met de tool kunt u niet alleen de mechanische bewerking voor uw kasten kiezen, maar heeft u ook de mogelijkheid om ze te laten voorzien van de door u gewenste kleur. De stappen zijn eenvoudig:
•    kies het te bewerken kasttype
•    geef het aantal sparingen in de aangegeven categorieën op
•    kies de RAL-kleurcode
Omdat de calculatietool wordt gehost door Rittal, kunt u in de tool vanwege privacy niet beschikken over uw bedrijfs- en kortingsgegevens. Daarom vragen we u die zelf in te voeren.
 

Snel en doeltreffend

Als u de bewerking in opdracht geeft, vergeet dan niet om uw tekening digitaal bij te voegen. 
Digitaal configureren is mogelijk in het Rittal Configuration Systems (RiCS). Daarbij wordt ook automatisch een foutcontrole gedaan, zodat u geen sparingen aanbrengt op plaatsen waar die standaard niet mogelijk zijn. De levertijd van de via de bewerkingsservice berekende kast of behuizing is maximaal 4 werkdagen na opdracht. Een afwijkende kleur duurt ongeveer 2 weken. En een combinatie van afwijkende kleur en bewerken duurt ongeveer 3 weken. 

Meer informatie kunt u vinden in onderstaande brochure:
 




 
 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Rittal AX KX
De nieuwe compacte en kleine behuizingen AX en KX van Rittal bieden een eenvoudigere en snellere montage en een hogere flexibiliteit en zekerheid. Rittal heeft hiervoor haar AE herontwikkeld in lijn met de vereisten van Industrie 4.0. Deze lancering onderstreept de digitale transformatie van een gestandaardiseerd product dat al meer dan 50 jaar wordt vervaardigd. Met meer dan 35 miljoen geproduceerde AE behuizingen is dit het populairste compacte kastsysteem ter wereld.
Lees hier verder
Optimalisatie sokkelsysteem VX
Het nieuwe sokkelsysteem van Rittal biedt aanzienlijk verbeterde stabiliteit en vereenvoudigde handling, naast de al bekende voordelen op het gebied van ruimtewinst, montagegemak en flexibiliteit.
Lees hier verder
Phoenix Contact ClipX
De schakelkastbouw wordt gekenmerkt door een hoog aandeel aan proceskosten. Dit is een ideaal aanknopingspunt om de efficiëntie in de productie van machines en installaties te verbeteren. De schakelkastbouw is een voorbeeld van de uitdagingen van de productie-industrie in hogelonenlanden: het spanningsveld tussen groeiende aanspraken en beperkt bruikbare oplossingsbenaderingen.
Lees hier verder
Siemens Sitop
Siemens brengt een nieuwe productlijn van bijzonder krachtige en robuuste voedingen op de markt: De apparaten in de SITOP Power PSU6200-serie kunnen voor tal van doeleinden worden gebruikt en bieden uitgebreide functies voor gerichte diagnostiek, snelle installatie en betrouwbare werking.
Lees hier verder

Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:

  • TESTIMONIAL
    19 apr. 2024
    Dymotec - Open lijnen in een ‘perfecte storm’
    Door Covid-19 en de wereldwijde componentenschaarste kwam de industrie in een ‘perfecte storm’ terecht. Industrieel automatiseerder Dymotec en Breemes hielden de telefoonlijnen continu open om met creativiteit en proactiviteit samen het schaarsteprobleem aan te pakken. Dymotec in Olen (B) legt zich toe op industriële automatisering in uiteenlopende sectoren, van food en farma tot logistiek en metaal. Het bedrijf bestaat dertig jaar en is in 2022 toegetreden tot de Jeco Energies-groep. Dymotec telt nu zo’n vijftig medewerkers en beschikt daarnaast over een flexibele schil met techniekers, programmeurs en projectengineers. Al sinds haar oprichting heeft de Kempense onderneming een relatie met (de voorgangers van) Breemes.
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    15 feb. 2024
    Enduro - Compleet pakket voor het zware werk
    Enduro Softslings bouwt machines voor de eigen productie van ‘heavy lifting’ hijsbanden. Voor een nieuwe machine schakelde het itsme in voor het complete pakket: advies over de aandrijving, levering van componenten en programmering van de besturing. “We hebben het hele project in ruim een half jaar afgerond. Dat is snel voor zo’n bijzondere machine.”
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    17 jan. 2024
    Stimac - Goede technische support bij telkens wijzigende specificaties
    Als de omschrijving voor een automatiseringsproject vanaf het begin duidelijk is, dan is het voor de industrieel automatiseerder makkelijk om daar concrete invulling aan te geven. De praktijk is echter dat gaandeweg een project vaak nog specificaties wijzigen. Dat overkwam Stimac/SNK bij het ontwerpen van de besturingstechniek voor een tuinbouwmachine. Voor de problemen die daarbij opdoken, kwam itsme snel met een oplossing bij Stimac/SNK. “Als een klant ons belt, komen wij direct in actie. Dan is het fijn dat we zelf een leverancier als itsme hebben die ook meteen kan helpen.”
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    20 dec. 2023
    Innovatec - Broeden op betere inkoop
    Innovatec Hatchery Automation is vorig jaar een professionaliseringsslag voor het inkoopproces gestart. Het bedrijf ging met itsme in zee vanwege de technische kennis, de logistieke concepten en de intensieve contacten met fabrikanten. “We hadden eerst verkering, nu denken we erover om te gaan samenwonen.”
    Lees verder

Kijkt u ook eens naar deze aanbiedingen: